Tjenester

Sail hjelper med – i hovedsak – tre ting: trafikkvolum, konverteringsrate og omsetning per kunde. Vi jobber for å knytte teknologi og kreativitet sammen for å skape bedre og mer lønnsomme kundeopplevelser på nett.

Vår spisskompetanse ligger i å bruke data som grunnlag i alt arbeid, fra research, design, innholdsproduksjon, annonsering og optimalisering.

Hvordan jobber Sail?

Hva gjør Sail så unikt? Mange byråer i dag fremstår veldig likt, så for å unngå å bli sammenliknet med andre markedsbyråer, mediebyråer, reklamebyråer, content marketing-byråer, webbyråer (osv. osv.) har vi skrevet en tekst om hvordan vi angriper digitale utfordringer.

Les mer

Kontakt oss

Slå gjerne på tråden eller send en e-post. Vi er glade i å bli kjent med nye folk, bedrifter og bransjer.

Kontaktskjema

Egen teknologi

Sail utvikler egen teknologi for blant annet automatiserte annonsekjøp, annonsemålretting, personifisering av nettsteder, retargeting og 1-til-1-kommunikasjon.

Vi bruker mye tid på å skape, eksprimentere og utforske, og det vi lager skal komme kundene våres til gode.

Rapportering og innsikt

Vi vet at rapportering av resultater er viktig for deg, spesielt når du har valgt å outsource markedsføring.

Derfor har Sail utviklet et eget rapporteringsverktøy som gir deg og andre som trenger det fri tilgang på alle tall og trender man ønsker, i tillegg til kommentarer fra oss. Tilgjengelig på nett, hele tiden, alltid oppdatert.

Kontakt oss for å høre mer om Sail Reports.

Kurs

Vi holder kurs i digitale verktøy og annonsering, som f.eks. Facebook Ads, søkemotormarkedsføring eller digital strategi og optimalisering av nettsteder.

Se kommende kurs

Foredrag

Vi holder gjerne foredrag for dere. Kontakt oss for mer informasjon.

Mystery Shopping for nettbutikker

Få komplett oversikt over kundeopplevelsen i din butikk.

Med Sail's Mystery Shopping-konsept benytter vi oss av brukertester, kvalitativ data og kvantitativ data - samt tilbakemeldinger fra eksperter innen netthandel.

Vi gir deg unik innsikt i din egen butikk med konkrete anbefalinger til forbedringer basert på ekte kunders tilbakemeldinger.

Kontakt oss

  • Faglig nytt
  • Invitasjoner til kurs og seminarer
  • Nyttige tips
  • 6 utsendelser i året

Abonner på nyheter fra Sail

Sail AS — Org. nr. 916 849 672 — robin@sail.no — (+47) 900 76 246 — Ja, vi bruker cookies — Alt innhold kopibeskyttet