Tjenester

Sail hjelper med – i hovedsak – tre ting: trafikkvolum, konverteringsrate og omsetning per kunde. Vi jobber for å knytte teknologi og kreativitet sammen for å skape bedre og mer lønnsomme kundeopplevelser på nett.

Vår spisskompetanse ligger i å bruke data som grunnlag i alt arbeid, fra research, design, innholdsproduksjon, annonsering og optimalisering.

Utvikling

Sail utvikler alt fra enkle nettsider og landingssider til forretningskritiske nettbutikker og applikasjoner. Vi knytter programmering- og teknologikompetanse sammen med UX-design, og utvikler brukeropplevelser med minst mulig friksjon. Kontakt oss for å høre mer om utvikling.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Sail leverer strategisk og operativt arbeid med CRO og analyse. Vi setter oss godt inn i hvordan forretningen din fungerer før vi gjennomfører en friksjonsanalyse der vi avdekker potensielle friksjonsmomenter som bør utbedres. Deretter jobber vi aktivt med å øke konverteringsraten i din butikk.

User experience design (UX)

UX design (også kalt tjeneste-design) er noe vi særlig jobber med under utviklingen av nye nettsteder, nettbutikker og apper/tjenester. Sail har rundt 10 års erfaring med UX, informasjonsarkitektur og wireframing. Under dette arbeidet følger vi alltid retningslinjene for moderne SEO, universiell utforming, og baserer designene våres på vår erfaring med CRO, markedsføring og adferdsanalyse.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) er ingen markedskanal, men et sett av teknikker som hjelper deg å bli mer synlig i organisk søk på Google.

Hos Sail er SEO en viktig del av de fleste prosjekter vi jobber med. Det er en del av vårt DNA å tenke på SEO når vi jobber.

Sail kan levere SEO-analyser og operativt arbeid med teknisk, innholdsmessig og strategisk søkemotoroptimalisering, samt rapportering.

Vi holder også gjerne kurs i SEO både for nybegynnere og viderekommende. Ta kontakt for mer informasjon.

Analyse og strategi

Sail har analyse og tallforståelse i blodet. Vi har holdt mange kurs innen webanalyse og datadreven markedsføring for flere ulike bransjer og selskaper, både store og små.

Vi har ekspertise innen analyseverktøy som Google Analytics og Hotjar, og har jobbet med alt fra enkle til svært avanserte implementasjoner av Analytics og Google Tag Manager.

Trenger dere hjelp med oppsett av analysesystemer, eller tolkning av data? Ta kontakt for å høre mer.