Bli med å skape fremtidens kundeopplevelser

Vi er et team med tekniske, kreative og lidenskapelig engasjerte mennesker som tør å utfordre brands i måten de interagerer med kundene sine. Er du vår neste kollega?

Globalt vokser netthandel enormt hvert eneste år. Retail og fysiske butikker digitaliseres mer enn aldri før, men 9 av 10 kjøp skjer fortsatt i en fysisk butikk.

Vi tror på at kreativ bruk av fremtidens teknologi kan skape en revolusjon i måten vi oppdager brands, handler og utforsker – og vi skal bli best på kundeopplevelse.

En typisk hverdag i Sail

Vi tror på kunnskap, passion og engasjement. Les hvordan vi har det gøy på jobb og hvorfor vi er opptatt av hardt arbeid

Les mer

Kunder og prosjekter

Mote, finans, musikk, utdanning og helse er noen av bransjene vi jobber med. I tillegg jobber de ansatte også med egne prosjekter der vårt felles mål er å bli bedre på design av gode kundeopplevelser.

Les mer

Personlighetene vi ser etter

Sail ser etter ildsjelene. De løsningsorienterte og engasjerte menneskene som kan være med å skape en unik kontorkultur sammen med oss.

Les mer

Hvor i Sail passer du inn?

Vi har flere ledige stillinger i byrået vårt. Sjekk listene nedenfor og utforsk de områdene av Sail der du kan bli vår nye kollega.

Sail jobber som et team, og inndelingen av rollene du ser her er kun en teoretisk fremstilling av oss for at du skal forstå hvorfor vi ansetter som vi gjør.

Arbeidsområdene nedenfor er inndelt etter hvordan vi jobber for å øke omsetning hos våre kunder: Trafikkvolum x Konverteringsrate x Gjennomsnittlig inntjening per kunde = Omsetning.

Du kan også sende oss en åpen søknad

Analyse og sporing i alt vi gjør

Vi pleier å si at "dersom du ikke kan måle det - så kan du ikke bli bedre". Å jobbe datadrevet står svært sentralt i alt Sail leverer, og vi er dyktige på sporing, analyse og innsikt.

Hos Sail vil du daglig bruke analyse og rapporteringsverktøy som for eksempel Google Analytics.

Ledige stillinger

Sail AS — Org. nr. 916 849 672 — robin@sail.no — (+47) 900 76 246 — Ja, vi bruker cookies — Alt innhold kopibeskyttet