Snapchat med ny oppdatering – Nå lar Snapchat deg tagge brukere i snaps

Snapchat introduserer ny oppdatering – lar brukere tagge i snaps

Det har hovedsakelig vært Instagram som har kopiert features fra Snapchat, hvor den største suksessen har vært “Instagram stories”. Nå ser det ut som Snapchat tar i bruk samme midler, når de ser etter nye features å introdusere i appen.

I den siste oppdateringen fra Snapchat, har de tatt en feature som tidligere kun vært ekslusiv til IG stories, nemlig bruker-tagging.

snap_tagging

Denne funksjonen ble først oppdaget av Matt Rappaport og fungerer som forventet: du skriver brukernavnet til personen du vil tagge, og seere vil ha mulighet til å klikke på bruker-taggen og få opp en meny som lenker til bruker-info, hvor du blant annet kan legge de til som venn.

Det er visstnok ingen auto-tagg funksjon når du trykker på @ tegnet, så du må huske brukernavnet til den du skal tagge for at det skal fungere.

snap_tagging2

Denne funksjonen vil la Snap eksponere brukere til mer content, og kan være en viktig brikke for brands og influencere som vil promotere forskjellig nytt. Et eksempel kan være en influencer som tagger en spesifikk brand de samarbeider med, eller omvendt, for å få økt eksponering.

Funksjonen vil definivt gjøre det enklere for bedrifter og brands å øke antall følgere, ved å bruke eksponering fra influencere som tagger dem i sin snap, i motsetning til å lage eget innhold til sine følgere.

Det er enkelt å se for deg brukere som deler sine erfaringer bra diverse produkter, og lenker til bedriften eller brand produktet kommer fra. Tenk over hvilke influencere din bedrift eller brand kan samarbeide med for å øke deres eksponering.

NB: Funksjonen er ikke tilgjengelig for alle per dags dato, og det er en funksjon som det fortsatt jobbes med. Det er ingen offisiell slippdato for funksjonen, men Snapchat bekreftet ovenfor Techcrunch at dette “er noe de jobber med og tester”.