Hvordan er det å jobbe i Sail?

Hvordan en arbeidsdag ser ut

I hovedsak er vi et konsulenthus og vår første prioritet er våre kunder. Sekundært er vi et laboratorium som florerer av kreative, tekniske, analytiske og salgsfremmende konsepter. Det er den praktiske læringen og den datadrevne mentaliteten som gjør Sail til et attraktivt sted å jobbe.

Vi jobber med mange spennende kunder som ønsker å bli bedre på digital og analytisk tenkning.

I løpet av en typisk arbeidsdag bruker vi mye tid i verktøy som f.eks. Google Analytics, Facebook, AdWords, spreadsheets eller SEM Rush. Vi har aktiv dialog med kundene, er ofte i workshops/arbeidsmøter med kundene og liker å holde møtene så produktive og effektive som mulig.

Mesteparten av tiden sitter vi på kontoret sammen, men reiser gjerne ut til kundene for et statusmøte eller en hel dag med arbeid sammen. I stedet for å se på oss som en leverandør av markedsføringstjenester liker vi å tenke på det som at vi er ansatt på deltid hos kundene.

Læring

Det finnes ingen bedre måte å lære på enn å omgås med folk som har en genuin lidenskap for det de driver med. Vi er nysgjerrige mennesker med vinnerinstinkt og et brennende engasjement for teknologi og kreativitet.

Hver dag drøfter vi ideer og snakker om problemstillinger. Vi bruker lange dager sammen på kontoret, og vi elsker det.

Karrieremuligheter

Noen av prosjektene Sail jobber mye med er egenproduserte. Vi bygger for eksempel egen software for annonsekjøp og analyse, og egne nettbutikker for å eksperimentere og lære.

Hos oss er det viktig at man engasjerer seg i arbeidet sitt. Derfor får man selv styre hvilke typer kunder man ønsker å jobbe med. Liker du finans – så skal du få jobbe med kunder innen denne bransjen. Eller om mote er mer din kopp te – så skal du få jobbe med mote.

Ledige stillinger

  • Faglig nytt
  • Invitasjoner til kurs og seminarer
  • Nyttige tips
  • 6 utsendelser i året

Abonner på nyheter fra Sail

Sail AS — Org. nr. 916 849 672 — robin@sail.no — (+47) 900 76 246 — Ja, vi bruker cookies — Alt innhold kopibeskyttet